Alte Materiale

Inele de Pall din plastic si metal. Folosite in industria chimica si petrochimica pentru a regla scaderile de presiune. Putem oferi o varietate mare de materiale din plastic, polipropilena, PVC, sticla umpluta cu polipropilena, precum si metal, aliaje, otel, etc.

Cartoane groase pentru izolarea termică, de protecție în timpul sudării sau de protecție împotriva descărcării electrice. Densitatea este de câteva ori mai mare decât cea a celor din sticlă ceramică / fibre textile, ceea ce le predetermină pentru o gamă mai largă de aplicații.

Hartie ceramica. Hârtia ceramică este fabricata din materiale fibroase rezistente la foc, cu o grosime de 1 până la 2 mm. Aplicațiile primare sunt izolarea termică și formarea de barieră termică.

Fetru. Este un material tradițional în industria de etanșare și este în general utilizat pentru a oferi sigilii de praf.

Garnituri taiate. Va putem oferi o gama larga de garnituri de diferite materiale cu o grosime maximă de 20 mm (max. 5 mm pentru PTFE). Cu un singur set-up, este posibil să se prelucreze materiale de la o dimensiune de 1 500 x 3 000 mm. Tehnologia echipamentului utilizat permite executarea garniturilor in forme și dimensiuni atipice, în funcție de desen.

Banda din Teflon (PTFE). Banda este concepută pentru utilizare statică și este produsa din PTFE de puritate 100%. Structura sa microporoasă asigură proprietăți mecanice și chimice excelente, care se adaptează cu ușurință la orice denivelare. Aceasta este livrata cu un strat auto-adeziv pentru aplicare mai ușoară. Este un produs ideal pentru sticla, email precum și flanșe de plastic și containere, capace și uși de etanșare. Datorita rezistenței chimice, benda este indicata a fi utilizata în industria chimică, petrochimică, gaze și industria alimentara.