Alte Garnituri

c. Garnituri duble cu manta. Din metal cu manta,aceste garnituri constau dintr-o manta metalica și un material de umplutură dintr-un material de etanșare moale. Materialul de umplutură furnizează garniturii de etanșare compresibilitatea și capacitatea de adaptare, în timp ce mantaua asigură o rezistență la compresiune excelentă și performanțe de etanșare. Aceste garnituri pot fi produse într-o varietate de configurații ceea ce le face ideale pentru aplicații la schimbătoarele de căldură.

d. Imbinari de tip inel. Aceste îmbinări sunt utilizate în principal în industria de petrol, gaze, petrochimice și chimice pentru etanșarea îmbinărilor cu flanșe expuse la temperaturi ridicate (până la 1000 ° C) și presiuni (până la 1500 bari). Sunt oferite în două forme de bază: ovale sau octogonale, eventual, în alte forme.

e. Garnituri ondulate. Garniturile ondulate sunt universal aplicabile. Datorita posibilitatilor de producție (inele, ovale, etc.) și diverselor combinații de onduleuri, numărul de cereri pentru aceste garnituri crește treptat. Garniturile ondulate pot avea suprafețele tratate în totalitate sau parțial.

Garnituri flexibile. Sunt utilizate pentru etanșarea sistemelor hidraulice cu mișcare rectilinie alternativă. Cele mai flexibile garnituri sunt fabricate din cauciuc NBR și CR armate cu țesătură (bumbac, sticla, acril sau cu aramide). Design-ul rezultant conferă etanșare excelentă, crește rezistența, flexibilitatea și durabilitatea.

j.Placi, foi, benzi, bucse, bare PTFE. Oferim o gamă largă de produse secundare PTFE, cum ar fi placi, foi, benzi, bucse, bare PTFE extrudat sau turnat. Acest material sintetic de înaltă calitate se caracterizează printr-o rezistență chimică în întregul interval de pH, de la 0 la 14, rezistență termică de până la 250 ° C, rezistența la îmbătrânire și etanșeitate excelentă la gaz. De asemenea, oferim produse pentru aplicatii chimice foarte agresive. Datorita rezistenței sale chimice, PTFE-ul produs poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații industriale.

k.furtunuri din material composit. Oferim o gamă completă de furtunuri compozite. Furtunurile sunt proiectate pentru un număr mare de aplicații și sunt caracterizate prin rezistența lor universală la agenți chimici, precum și prin flexibilitatea lor. Acestea sunt foarte ușoare și pot fi instalate cu ușurință.Cu un design extrem de puternic, furtunurile garantează funcționarea lor în condiții de siguranță. Ele sunt livrate cu diferite tipuri de fitinguri.