Placi Etansare

Placi de etansare de fibre sintetice cu îmbinare de bază non-asbest, concepute pentru o gamă largă de aplicații în petrochimie, chimie, echipamente industriale și alte industrii care necesită soluții specifice de etanșare. Acestea pot fi furnizate sub forma unor coli sau garnituri tăiate, ambele putand fi furnizate fie în dimensiuni standard sau non-standard. Cele mai multe dintre tipurile de coli pot fi livrate cu o inserție de sârmă, la cererea clientului.
Placi de etansare din grafit expandat. Gama noastra de produse din grafit este proiectata pentru aplicații la temperaturi solicitante, ridicate, specifice pentru industria chimică și petrochimică. Foile sunt fabricate din grafit de înaltă puritate, exfoliate, produsele fiind disponibile cu o varietate de inserții metalice din diferite metale. Va oferim, de asemenea, foi cu o puritate ridicată, ultra grafit, pentru industria nucleară.

Produse din Teflon (PTFE)Oferim o gamă completă de produse de etanșare din PTFE, concepute pentru aplicații în care rezistența chimică este de importanță capitală sau în cazul în care siguranța alimentară este o cerință.

Cartoane groase pentru izolarea termică, de protecție în timpul sudării sau de protecție împotriva descărcării electrice. Densitatea este de câteva ori mai mare decât cea a celor din sticlă ceramică / fibre textile, ceea ce le predetermină pentru o gamă mai largă de aplicații.

Hârtie ceramica. Hârtia ceramică este fabricata din materiale fibroase rezistente la foc, cu o grosime de 1 până la 2 mm. Aplicațiile primare sunt izolarea termică și formarea de barieră termică.

Fetru. Este un material tradițional în industria de etanșare și este în general utilizat pentru a oferi sigilii de praf.

Placi de cauciuc plută.Sunt un amestec de plută cu NBR. Structura sa fină formează un material de etanșare extrem de dens. Datorită compresibilitatii, este potrivit pentru a fi folosit ca un sigiliu pentru suprafețele flanșelor denivelate.

Placi de cauciuc.Domeniul de aplicare pentru cauciuc este aproape nelimitat. De asemenea, în tehnologia de etanșare, cauciucul apare in multe forme si poate fi ușor de prelucrat. Foile sunt livrate in dimensiuni standard, grosimi, calitati de duritate si culori conform specificatiilor clientului sau ca elemente de etanșare finite.

Garnituri taiate.Va putem oferi o gama larga de garnituri de diferite materiale cu o grosime maximă de 20 mm (max. 5 mm pentru PTFE). Cu un singur set-up, este posibil să se prelucreze materiale de la o dimensiune de 1 500 x 3 000 mm. Tehnologia echipamentului utilizat permite executarea garniturilor in forme și dimensiuni atipice, în funcție de desen.

Banda din Teflon (PTFE). Banda este concepută pentru utilizare statică și este produsa din PTFE de puritate 100%. Structura sa microporoasă asigură proprietăți mecanice și chimice excelente, care se adaptează cu ușurință la orice denivelare. Aceasta este livrata cu un strat auto-adeziv pentru aplicare mai ușoară. Este un produs ideal pentru sticla, email precum și flanșe de plastic și containere, capace și uși de etanșare. Datorita rezistenței chimice, banda este indicata a fi utilizata în industria chimică, petrochimică, gaze și industria alimentara.