Despre noi

EEI este o compania distribuitoare de materiale de etanșare industrială folosite in industria constructoare de mașini, industria chimică, petrochimică, industria petrolieră.
Suntem o echipa tanară și ambitioasă, prezenta pe piață cu rezultate foarte bune in ultimii ani.

Partenerii noștri sunt fabrici recunoscute in Europa, cu tradiții de peste 150 ani in industria de etanșare industrială, in țări vest europene precum: Anglia, Germania, Cehia, Italia, Franta, Slovenia, etc.

Obiectivul nostru principal este satisfacerea clienților și îndeplinirea tuturor cerințelor lor în cel mai scurt timp posibil, la un cel mai bun raport calitate – preț. Compania noastră a reușit de la an la an să iși extindă numărul de clienți si să livreze către mai multe companii si industrii din Romania.

Scopul nostru este de a scurta timpul de livrare pentru clienții noștri și de a face poziția noastră și mai puternică ca un furnizor calificat și preferat de soluții de etanșare.

Partenerii nostri sunt producători cu tradiție avand de o gamă completă de elemente de etanșare: plăci de etansare obtinute din fibre sintetice, plăci de etansare grafite și din teflon, o gamă largă de garnituri combinate (garnituri serpentină, garnituri cu manta, îmbinări de tip inel), și altele (ambalaje, inele de grafit, garnituri flexibile, produse teflon, ambalaje statice și textile, folii termoizolante, garnituri tăiate și materiale geotextile).

Contact

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa necontactati!