Garnituri

Garnituri spirometalice

Partea de etanșare a garniturii constă dintr-o bandă metalică înfășurată în spirală împreună cu o umplutură moale de etanșare. Banda metalică conferă garniturii de etanșare proprietăți excelente de flexibilitate, în timp ce materialul de umplutură de etanșare maleabil asigură performanțe ridicate de etanșare. Datorită acestei combinații de material, garniturile sunt adecvate în aplicații cu presiuni si temperaturi fluctuante.

Garnituri metaloplastice

-garnitura este format dintr-un miez metalic cu un profil canelat și straturi de etanșare;
-garnitura poate fi folosită pentru presiuni de până la 25 MPa și la temperaturi de până la 1000 °C;
-garnitura se aplică într-o serie de cereri pentru toate tipurile de flanșă (DIN, ASTM, EN, CSN), are un design robust asigurând o distribuție uniformă a presiunii pe profilul de canelură
– Fiabilitate ridicată în timpul flucuatiilor de temperatura și presiune
– Miezul metalic poate fi refolosit

Garnituri duble cu manta.

Din metal cu manta,aceste garnituri constau dintr-o manta metalica și un material de umplutură dintr-un material de etanșare moale. Materialul de umplutură furnizează garniturii de etanșare compresibilitatea și capacitatea de adaptare, în timp ce mantaua asigură o rezistență la compresiune excelentă și performanțe de etanșare. Aceste garnituri pot fi produse într-o varietate de configurații ceea ce le face ideale pentru aplicații la schimbătoarele de căldură.

Imbinari de tip inel

Aceste îmbinări sunt utilizate în principal în industria de petrol, gaze, petrochimice și chimice pentru etanșarea îmbinărilor cu flanșe expuse la temperaturi ridicate (până la 1000 ° C) și presiuni (până la 1500 bari). Sunt oferite în două forme de bază: ovale sau octogonale, eventual, în alte forme.

Garnituri ondulate

Garniturile ondulate sunt universal aplicabile. Datorita posibilitatilor de producție (inele, ovale, etc.) și diverselor combinații de onduleuri, numărul de cereri pentru aceste garnituri crește treptat. Garniturile ondulate pot avea suprafețele tratate în totalitate sau parțial.

Garnituri metalice 

Garniturile metalice pot fi livrate în conformitate cu standardele internaționale sau în conformitate cu specificațiile clientului.

Snur de etansare

Oferim o gamă largă de snur de etansare, care este utilizat în dispozitive precum pompe precum și în supape. Produsele noastre pentru acest domeniu de aplicare au o calitate înaltă și sunt fabricate în multe combinații de materiale și de impregnare. Pentru snurul împletit folosim materiale naturale (bumbac, ramie) și materiale sintetice obișnuite (cum ar fi sticla, Aramid, PTFE, PTFE / grafit, grafit expandat, etc.).

Textile industriale

Sunt produse textile realizate prin lipirea firelor tăiate. Ele sunt folosite în multe aplicații, inclusiv de siguranță la foc, izolare la temperaturi ridicate, aer condiționat și echipamente de refrigerare, îmbrăcăminte de protecție și țevi / izolație de cablu. De asemenea, este un material de izolație electrică. Multe dintre materialele produse pot fi livrate cu o folie de aluminiu.

Garnituri flexibile

Sunt utilizate pentru etanșarea sistemelor hidraulice cu mișcare rectilinie alternativă. Cele mai flexibile garnituri sunt fabricate din cauciuc NBR și CR armate cu țesătură (bumbac, sticla, acril sau cu aramide). Design-ul rezultant conferă etanșare excelentă, crește rezistența, flexibilitatea și durabilitatea.

Placi, foi, benzi, bucse, bare PTFE

Oferim o gamă largă de produse secundare PTFE, cum ar fi placi, foi, benzi, bucse, bare PTFE extrudat sau turnat. Acest material sintetic de înaltă calitate se caracterizează printr-o rezistență chimică în întregul interval de pH, de la 0 la 14, rezistență termică de până la 250 ° C, rezistența la îmbătrânire și etanșeitate excelentă la gaz. De asemenea, oferim produse pentru aplicatii chimice foarte agresive. Datorita rezistenței sale chimice, PTFE-ul produs poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații industriale.

Furtunuri din material composit

Oferim o gamă completă de furtunuri compozite. Furtunurile sunt proiectate pentru un număr mare de aplicații și sunt caracterizate prin rezistența lor universală la agenți chimici, precum și prin flexibilitatea lor. Acestea sunt foarte ușoare și pot fi instalate cu ușurință.Cu un design extrem de puternic, furtunurile garantează funcționarea lor în condiții de siguranță. Ele sunt livrate cu diferite tipuri de fitinguri.

 Compensatori
– Utilizati pe scară largă în fabricile de ciment, uzine, centrale electrice și fabrici de hârtie;
– Cerere pentru medii gazoase și cu praf, la temperaturi de până la 1000 ° C și presiuni de până la 3 bari;
– Tesaturi: sticla, aramidică, silicat, ceramica, PTFE, oțel carbură de nichel și multe altele;
– Compensatoare sunt fabricate în mod individual în funcție de specificație clientului;
– Clienții primesc documente de proiectare detaliate pentru produsele nou proiectate;
– Putem furniza, de asemenea, captuseala de izolare (în interior cât și în exterior), sau componente din oțel, cum ar fi deflectoare de curgere;
– Termenul de livrare standard de 3 săptămâni; 5 săptămâni, inclusiv proiectarea și documentația de proiectare;
– Garanție 3 ani.